» آرشیو اخبار » فروش صرافی FTX به بایننس به ضرر رابینهود تمام شد!
رابینهود

فروش صرافی FTX به بایننس به ضرر رابینهود تمام شد!

18 آبان 1401 7

پس از اینکه بایننس اعلام کرد که قصد دارد صرافی بزرگ اِف‌تی‌ایکس (FTX) را از سم بنکمن فرید خریداری کند، ارزش سهام رابینهود (Robinhood) سقوطی 20 درصدی را تجربه کرد

به گزارش واحد ترجمه گذارنیوز، پس از انتشار اخباری مبنی بر اینکه بایننس قصد دارد صرافی بزرگ اِف‌تی‌ایکس (FTX) را از سم بنکمن فرید (Sam Bankman-Fried) خریداری کند، ارزش سهام شرکت سهامی عام رابینهود (Robinhood) سقوطی 20 درصدی را تجربه کرد. گفتنی است که سم بنکمن فرید ماه می امسال (اردیبهشت)، 7.6 درصد از سهام این پلتفرم معاملاتی محبوب را خریداری کرده بود.

در آن زمان شایعه شده بود که بنکمن به فکر خرید مستقیم رابینهود است، ولی وی بارها این ادعا را رد کرد. علی‌رغم تکذیب این خبر، همین شایعات منجر به رشد 14درصدی ارزش سهام HOOD و رسیدن قیمت آن به مرز 9 دلار و 12 سنت شد.

افت سهام رابینهود

تبلیغات جام جهانی قطر

«سم بنکمن-فرید، مدیر عامل FTX، اکنون 56,273,469 سهم از سهام رابینهود (HOOD) را در اختیار دارد. این گمان وجود دارد که وی برای تامین بخشی از نقدینگی شخصی مورد نیاز خود مجبور است بخشی یا تمام 7.6 درصد سهام خود را بفروشد. نظر شما چیست؟»

— (@Benzinga)  8 نوامبر 2022

محبوبیت رابینهود در میان مردم

در طول همه‌گیری کرونا، رابینهود به یک پلتفرم تجاری محبوب برای افرادی تبدیل شد که درون خانه با کمک‌های مالی دولت زندگی می‌کردند. در ژانویه 2021 (دی 1399)، ارتشی از سرمایه‌گذاران، برای مقابله با شورت اسکوئیز شرکت بازی‌های خرد گیم‌استاپ (GameStop)، از پلتفرم رابینهود استفاده کردند.

بن مزریچ (Ben Mezrich)، نویسنده آمریکایی، در آن زمان به دیکریپت (Decrypt) گفته بود: «رابینهود برنامه‌ای ایجاد کرد که بسیار سرگرم‌کننده است. مطمئناً وال‌استریت را به اندازه یک بازی ویدیویی آسان می‌کند، هیچ هزینه‌ای ندارد و با آموزش بسیار کم، می توانید سهام‌های مختلف را بخرید و بفروشید. البته این مثل یک شمشیر دو لبه است، چراکه اگر به اندازه کافی مهارت نداشته باشید و چشمانتان باز نباشد، ممکن است پول زیادی از دست بدهید.»

رابینهود ژوئیه 2021 (تیر1400 ) وارد بورس شد. عرضه اولیه سهام آن با قیمت 38 دلار به ازای هر سهم اجرا شد و نزدیک به 2 میلیارد دلار از آن به فروش رفت.

در سه ماهه اول سال 2022، رابینهود پس از اخراج 9 درصد از کارکنان خود، کاهش 18 درصدی درآمد را شاهد بود. این شرکت در آن زمان، رکود جهانی فعالیت‌های سرمایه‌گذاری را عامل اصلی این ریزش معرفی کرد. در ماه آوریل (فروردین)، گلدمن ساکس رتبه‌بندی آن را از “خنثی” به “فروش” تنزل داد و سپس در ماه ژوئن (خرداد) به حالت خنثی بازگرداند.

سلب مسئولیت: تلاش گذارنیوز مبتنی بر ارائه محتوای مفید صرفاً جهت افزایش آگاهی مخاطب است و توصیه مالی محسوب نمی‌گردد.

مترجم: مرضیه مظاهری

ویراستار: تارا هدایتی

منبع: decrypt

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×