» ارز دیجیتال » توسعه رویه‌های عملیاتی رمزارزی در دوران ریاست جمهوری G20 هند
رویه‌های عملیاتی رمزارزی

توسعه رویه‌های عملیاتی رمزارزی در دوران ریاست جمهوری G20 هند

26 مهر 1401 7

به گزارش واحد ترجمه گذارنیوز، وزیر دارایی هند، نیرمالا سیتارامان (Nirmala Sitharaman)، برنامه هند را برای توسعه رویه‌های عملیاتی استاندارد (SOP) برای ارزهای دیجیتال در دوران ریاست‌جمهوری G20، از 1 دسامبر 2022 تا 30 نوامبر 2023 (10 آذر 1401 تا 9 آذر 1402)، عنوان کرد.

پیش از این، سیتارامان خواستار همکاری جهانی برای تصمیم گیری در مورد آینده کریپتو شده بود و در برابر پذیرش جریان اصلی رمزارزها به دلیل خطرات برای ثبات مالی محتاط بود. با این حال، در صحبت با خبرنگاران محلی هند در 15 اکتبر (23 مهر)، او تایید کرد که کریپتو نیز بخشی از دستور کار دوره ریاست G20 خواهد بود.

G20 یا گروه بیست، یک مجمع جهانی برای رسیدگی به مسائل عمده مرتبط با اقتصاد جهانی است. به گفته سیتارامان، هیچ کشوری به تنهایی نمی‌تواند به طور موثر رمزارزها را مدیریت یا تنظیم کند.

تبلیغات جام جهانی قطر

تاکید سیتارامان بر لزوم رویه‌های عملیاتی رمزارزی

سیتارامان همچنین استفاده از دارایی های رمزارزی در پولشویی را که توسط آژانس مجری قانون هند، اداره اجرای قانون شناسایی شده است، برجسته کرد.

او همچنین اضافه کرد که اعضای G20 نیز به همین نگرانی‌ها اذعان کرده و در عین حال بر لزوم مشارکت همه کشورها در تنظیم و قانونگذاری مؤثر دارایی های کریپتو تاکید کرده‌اند.

رویه‌های عملیاتی

در 7 اکتبر (15 مهر)، بانک مرکزی هند فهرستی از ویژگی های پیشنهادی و استدلال در خصوص ارز دیجیتال بانک مرکزی در حال توسعه خود (CBDC) را منتشر کرد.

این سند 51 صفحه‌ای انگیزه‌های کلیدی برای صدور روپیه دیجیتال را خلاصه می‌کند که شامل اعتماد، ایمنی، نقدینگی، تسویه و یکپارچگی است. برخی از بزرگترین انگیزه های ارز دیجیتال هند کاهش هزینه های عملیاتی و بهبود شمول مالی است.

مترجم:‌ مهدی گچلو
منبع: Cointelegraph

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×