» آرشیو اخبار » پلتفرم حراج NFT کریستیز بر بستر اتریوم
کریستیز

پلتفرم حراج NFT کریستیز بر بستر اتریوم

6 مهر 1401 4

حراجی بین المللی کریستیز "پلتفرم حراج آنچین" اختصاصی NFTهای خود را تحت عنوان کریستیز 3 (Christie’s 3.0) بر بستر بلاکچین اتریوم راه‌اندازی کرد

به گزارش واحد ترجمه گذارنیوز، حراجی بین المللی کریستیز (Christie’s) پس از یک سری فروش موفقیت‌آمیز از توکن‌های غیرمثلی (NFT) گران قیمت، “پلتفرم حراج آنچین” اختصاصی NFTهای خود را تحت عنوان کریستیز 3 (Christie’s 3.0) راه‌اندازی کرد، که امکان حراج و فروش این دارایی‌ها به صورت کاملاً آنچین بر بستر شبکه اتریوم را  فراهم می‌سازد.

این غول حراج 256 ساله بریتانیایی که دومین خانه حراج بزرگ جهان به لحاظ درآمد حاصل از حراج آثار هنری به شمار می‌رود، گفت که کریستیز 3 اجازه می‌دهد تا از صفر تا صد فرایند حراج NFTها به طور کامل در شبکه اتریوم انجام شود.

“کلیه تراکنش‌ها، از جمله تراکنش‌های پس از فروش، به‌طور خودکار در این بلاکچین ثبت خواهند شد.”

تبلیغات جام جهانی قطر

در مزایده‌های پیشین توکن‌های غیرمثلی، برنده مناقصه همیشه نمی‌توانست پرداخت‌های خود را بر روی یک بلاکچین خاص انجام دهد، اما ایجاد بازار جدید کریستیز اجازه می‌دهد تا معاملات به شیوه‌ای شبیه به بازار محبوب اپن‌سی (OpenSea) انجام و پرداخت‌ها، با رمزارز اتر (ETH) انجام شود.

کریستیز
منبع: کوین تلگراف

طبق گفته کریستیز، این بازار جدید با مشارکت استارتاپ توسعه قراردادهای هوشمند NFT، یعنی مَنیفولد (Manifold)، شرکت توسعه متاورس اسپشیال (Spatial) و شرکت تجزیه و تحلیل داده‌های بلاکچین چِینَلیسیس (Chainalysis) ایجاد شده است.

“کریستیز 3.0 اجازه می‌دهد حراج‌ها از ابتدا تا انتها در شبکه بلاکچین اتریوم انجام شود. تمام تراکنش‌ها، از جمله تراکنش‌های پس از فروش، به طور خودکار در این بلاکچین ثبت می‌شوند”.

— کریستیز (ChristiesInc@)  27 سپتامبر 2022

این اطلاعیه تنها با افتتاح یک پروژه انحصاری برای این بازار جدید توسط هنرمند معروف، دیانا سینکلر (Diana Sinclair) همراه بود، که فقط 9 قطعه NFT که در یک گالری مجازی آنلاین ساخته شده که توسط اسپشیال قابل مشاهده است را شامل می‌شود.

پیش از این، کریستیز توانسته است با حراج NFTها، موفقیت‌های بزرگی را تجربه کند که از آن جمله می‌توان به مجموعه “پنج هزار روز اول” از بیپل اشاره کرد، که منحصراً برای این خانه حراج مینت شد و با رکورد فروش 69.3 میلیون دلاری در ماه مارس 2021 (اسفند 99) به یکی از گران‌ترین مجموعه‌های NFT تبدیل شد. گفتنی است که این فروش بزرگ با مشارکت بازار توکن‌های غیرمثلی مِیکرزپلیِس (MakersPlace) انجام گرفت.

این شرکت، حراج 9 قطعه کریپتوپانک را نیز در ماه می 2021 (اردیبهشت 1400) مدیریت کرد که با یک پیشنهاد 17 میلیون دلاری به اتمام رسید.

علاقه کریستیز به دنیای وب3

ناگفته نماند که علاقه کریستیز به دنیای وب3 (Web3) فراتر از حراج‌های NFT است؛ این حراجی بزرگ، در ماه جولای (تیر ماه) یک صندوق سرمایه‌گذاری با هدف حمایت از «محصولات و راه‌حل‌های مالی مرتبط با هنر» در وب3 راه‌اندازی کرد و سرمایه‌گذاری اولیه‌ی آن به یک شرکت سازنده اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز سازگار با چندین بلاکچین با نام لِیِر زیرو لبز (LayerZero Labs) واگذار شد.

رقیب اصلی کریستیز، یعنی خانه حراج چند ملیتی ساتبیز (Sotheby’s)، نیز علاقه مشابهی به دنیای وب3 و NFTها دارد و در همین راستا، پلتفرم متاورس خود را در اکتبر 2021 (مهر 1400) راه اندازی و سهم خود را از فروش NFTهای گران قیمت برداشت کرد.

مترجم: مرضیه مظاهری
منبع: cointelegraph

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×