مرورگر برِیو، بهترین گزینه برای حفظ حریم خصوصی
به گزارش واحد ترجمه گذارنیوز، یکی از اصول اساسی در حوزه ارزهای دیجیتال حفظ حریم خصوصی است. بسیاری از افراد و شرکتها برای تجربه آزادی که با حفظ حریم خصوصی و تمرکززدایی بوجود میآید، به فناوری رمزنگاری و بلاکچین روی میآورند. در دنیای مرورگرهای وب، برِیو (Brave) در خط مقدم این مسئله قرار دارد، و از حقوق حریم خصوصی کاربران محافظت میکند.
نیاز به حریم خصوصی
موج اخیر هکها و نقضهای امنیتی که هم مؤسسات و هم اشخاص در حوزه رمزارزها با آنها روبرو شدهاند، منجر به افزایش توجه علاقهمندان رمزارزها به سمت استفاده از مرورگرهای وب قوی و حفظ حریم خصوصی شده است. در شرایط عادی، یک مرورگر وب هر درخواست جستجو و کلیک ماوس شما را دنبال میکند.
متأسفانه، یک مرورگر وب به طور پیش فرض خصوصی نیست.
در حالت ایدهآل، پلتفرمی که برای فعالیتهای رمزارزی استفاده میشود، در درجه اول مسئول حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران است. یک مرورگر امن، از مدارک، رمزهای عبور و تاریخچه جستجوی کاربران خود در برابر عوامل مخرب محافظت میکند.
حریم خصوصی و امنیت، دو ویژگی مهم در هنگام انتخاب یک مرورگر وب متمرکز بر حریم خصوصی هستند.
بسیاری از مرورگرهای وب متمرکز بر حفظ حریم خصوصی که امروزه در بازار هستند، ویژگیهای مختلفی مانند VPN داخلی، حذف تبلیغات، چیدمان تبها و غیره را ارائه میدهند. گاهی اوقات انتخاب یک مرورگر وب خصوصی مناسب میتواند چالش برانگیز باشد.
پروفسور داگلاس جِی لیث (Douglas J. Leith) از کالج ترینیتی در دانشگاه دوبلین، در مطالعه اخیر خود، مرورگر برِیو را به عنوان بهترین مرورگر در زمینه محافظت از حریم خصوصی رتبهبندی کرده است. این مرورگر در این زمینه از گوگل کروم (Google Chrome)، موزیلا فایرفاکس (Mozilla Firefox) و اپل سافاری (Apple Safari) هم بهتر بوده است.
مرورگر برِیو توسط بسیاری به عنوان بهترین و پیشرفتهترین مرورگر وب متمرکز بر حریم خصوصی شناخته میشود. این مرورگر وب منبع باز (open-source) از طیف گستردهای از اقدامات و محصولات حفاظتی، برای اطمینان از امنیت و حریم خصوصی کاربران خود استفاده میکند.
چه چیزی برِیو را متمایز میکند؟
مرورگر برِیو در سال ۲۰۱۵ توسط برِندان ایچ (Brendan Eich) و برایان باندی (Brian Bondy)، با قابلیت مسدودسازی تبلیغات راهاندازی شد. این مرورگر بر پایه مرورگر وب کرومیوم (Chromium) ساخته شده است.
برِیو شیلد (Brave Shield)، یک مسدودکننده تبلیغات و کوکی در این مرورگر است و مانع از نظارت تبلیغکنندگان بر شما میشود. علاوه بر این، شما میتوانید تصمیم بگیرید که آیا میخواهید اسکریپت وبسایتها را مسدود کنید یا خیر.
این ویژگی مسدود کردن تبلیغات، برِیو را خصوصی و ایمن میکند. از آنجایی که برِیو شیلد اسکریپتهای تبلیغاتی را مسدود میکند، سرعت شبکه افزایش مییابد و وبسایتها سریعتر بارگذاری میشوند. در نتیجه، از یک تجربه کاربری بهینه در این پلتفرم لذت میبرید. اگر میخواهید حریم خصوصی خود را به سطح بالاتری ارتقاء دهید، یک VPN داخلی نیز در این مرورگر وجود دارد.
در کنار ویژگیهای امنیتی و حریم خصوصی، برِیو یک کیف پول رمزارزی داخلی هم دارد. شما میتوانید داراییهای خود را بدون نصب هیچ افزونهای یا بازدید از هیچ وبسایتی معامله کنید. این ویژگی باعث میشود که کاربران در برابر کلاهبرداریهای فیشینگ آسیبپذیر نباشند.
برِیو والت (Brave Wallet) تمام دادههای بازار خود را از وبسایت کوینگکو (Coingecko) تهیه میکند، و در حال حاضر بسیاری از توکنهای دیفای (DeFi)، NFTها و برنامههای غیرمتمرکز Web3 در این کیف پول پشتیبانی میشوند. این کیف پول APIهای خود را با کیف پولهای دیگری مانند متامسک (MetaMask)، لجر (Ledger) و یونیسواپ (Uniswap) نیز ادغام میکند. به این ترتیب، کاربران میتوانند وجوه خود را به صورت بیوقفه به سایر کیف پولهای یکپارچه شده انتقال دهند.
مرورگر برِیو به طور پیش فرض از انگشتنگاری جلوگیری میکند. این بدان معناست که شما میتوانید بدون ترس از سرقت اطلاعات از اینترنت استفاده کنید. انگشتنگاری زمانی رخ میدهد که تبلیغکنندگان، دادههای مربوط به مرورگرها و دستگاههای کاربران را جمعآوری میکنند، و به این صورت میتوانند تبلیغات را بر اساس ترجیحات و رفتار کاربر نمایش دهند.
کاربران این پلتفرم از طریق یک طرح پاداشی به نام برِیو ریواردز (Brave Rewards)، از جوایزی نیز برخوردار میشوند. بوسیله برِیو ریواردز، کاربران میتوانند با تماشای تبلیغات، توکن بِیسیک اَتِنشن (BAT) را کسب کنند.
در ژانویه ۲۰۲۲ (دی ۱۴۰۰)، برِیو اعلام کرد که تعداد کاربران فعال ماهانهاش از ۵۰ میلیون نفر عبور کرده است. گفتنی است که کروم در حال حاضر ۳/۳ میلیارد کاربر در دسکتاپ و موبایل دارد.
مترجم: امیر ملک پور
منبع: crypto