» آرشیو اخبار » هکر مانگو مارکت با یک حیله جدید بازگشت
هکر مانگو

هکر مانگو مارکت با یک حیله جدید بازگشت

2 آبان 1401 8

هکر جنجالی مانگو مارکت، از طریق راگ‌پول یک شیت‌ کوین با نام مانگو اینو (Mango Inu) حدود 100 هزار دلار دیگر سرقت کرد

به گزارش واحد ترجمه گذارنیوز، درحالی که فقط یک هفته از اکسپلویت 117 میلیون دلاری مانگو مارکت (Mango Markets) می‌گذرد، آوراهام آیزنبرگ (Avraham Eisenberg)، هکر جنجالی این پلتفرم دیفای، از طریق راگ‌پول یک شیت‌ کوین با نام مانگو اینو (Mango Inu) حدود 100 هزار دلار دیگر سرقت کرد.

عجیب اینکه این بار نیز همچون دفعه قبل، او مدعی شده است که من «هیچ اشتباهی نکرده‌ام». وی پس از فاش کردن هویت خود به عنوان یکی از افراد مسئول هک 117 میلیون دلاری این پلتفرم مالی غیرمتمرکز مبتنی بر سولانا، ادعا کرد اقدامات او کاملاً «قانونی» بوده‌است!

مانگو

تبلیغات جام جهانی قطر

روز23 اکتبر (1آبان)، آیزنبرگ با انتشار پستی در توییتر، گفت که طرح تازه او شامل استقرار یک «شیت کوین» به نام مانگو اینو (Mango Inu) است که به گفته او با هدف «اکسپلویت ربات‌هایی» راه‌اندازی شده است که توکن‌های تازه راه‌اندازی شده را بلعیده‌اند.

آیزنبرگ گفت که این استراتژی شامل استقرار توکن جدید، افزودن نقدینگی و سپس «سرقت کل سرمایه» بلافاصله پس از خرید توسط ربات‌ها است.

درست مانند دفعه قبل، زمانی که مردم در توییتر، اخلاقی بودن و قانونی بودن کل اقدامات او را زیر سوال بردند، آیزنبرگ مدعی شد که او هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته است زیرا هیچ تبلیغی برای این توکن نکرده است:

«دقیقاً کدام بخش؟ مانگو اینو قطعا یک اوراق بهادار نیست و هیچ‌گونه بازاریابی برای آن صورت نگرفته است؛ هیچ قولی به کسی داده نشده است، این فقط معاملات نقدینگی بازار آزاد است».

آیزنبرگ گفت که این توکن توانسته است در عرض نیم ساعت بیش از 250 هزار دلار “سرمایه” را بدون هیچ تبلیغی به دست آورد و این واقعیت به این معنی است که “ما هنوز تا پایان راه خیلی فاصله داریم.” او همچنین به صراحت هشدار داد که “این توکن را نخرید، درغیراینصورت، قطعاً تمام پول خود را از دست خواهید داد.”

توکن‌های بی‌ارزش مثل مانگو اینو همچنان به وجود می‌آیند

توکن مانگو اینو (Mango Inu) نمونه دیگری از توکن‌هایی است که اخیراً علیرغم نداشتن هیچ کاربرد مشخصی، بازار مشکوکی را به خود اختصاص داده اند، این علامتی است که معمولاً با بازارهای صعودی همراه می‌شود.

اوایل این ماه، یک میم‌کوین به نام توکن “THE” در پاسخ به پست طنزآمیز روز 14 اکتبر (2 مهر) بنیانگذار اتریوم، ویتالیک بوترین در توییتر، ایجاد شد. در واقع، THE بلافاصله در اتریوم و زنجیره هوشمند بایننس ساخته شده و تا 20 اکتبر (28 مهر) بیش از 77 درصد افزایش یافت. ناگفته نماند که این میم‌کوین، از آن زمان تا کنون 60 درصد از ارزش پوشالی خود را از دست داده و در زمان نگارش این مطلب به 0.015 دلار رسیده است.

این توکن که در صرافی‌هایی مانند یونی‌سوآپ (V3)، بیت‌گت (Bitget) و مِکس.سی گلوبال (MEXC Global) لیست شده است و ظاهراً هیچ کاربرد دیگری جز تصویرسازی از یک شوخی ویتالیک و گمانه‌زنی‌های هیجانی ندارد.

شرکت امنیت سایبری بلاکچین پک‌شیلد (PeckShield) از مردم خواست در مورد این توکن جوانب احتیاط را درنظربگیرند.

«متوجه شده‌ایم که به تازگی حدود 25 واحد THE بر بستر شبکه اتریوم و بایننس اسمارت چین (BSC) ایجاد شده است. ظاهراً 6 مورد از این 25 THE هانی‌پات 0x0cbA6 هستند که 100 میلیون THE را در آدرس Vb و 6.4 میلیون THE را در آدرس vitalik.eth  توزیع کرده است. احتیاط کنید!»

@PeckShieldAlert- 18 اکتبر 2022

یادداشت مترجم: راگ‌پول، نوعی کلاهبرداری است که در آن توسعه‌دهندگان یک پروژه، به کمک تبلیغات فراوان توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده و سپس آن را رها می‌کنند و پول آنها را به سرقت می‌برند.

مترجم: مرضیه مظاهری

ویراستار: تارا هدایتی

منبع: cointelegraph

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×