پاسخ پلیس به یک سوال کلیشهای؛ رانندگی زنان بهتر است یا مردان؟
به گزارش گذارنیوز، سردار سید تیمور حسینی امروز در همایش بانوان فرهنگیار ترافیک گفت: از سال ۱۳۹۸ بود که اجرای طرح بانوان فرهنگیار ترافیکی در دستورکار قرار گرفت. چرا که زنان پتانسیل بسیار بالایی در فرهنگ ترافیک داشته و سرمایه اجتماعی خوبی نیز در جامعه و در میان اعضای خانواده خود داشتند، از این رو اگر زنی به عنوان فرهنگیار ترافیک فعالیت داشته باشد، قطعاً در کاهش حوادث رانندگی و تخلفات اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه این طرح به مرحله اجرا درآمد ولی شیوع کرونا ما را از آنچه که در برنامهریزیها داشتیم دور نگه داشت، گفت: خوشبختانه با پایان همه گیری بر سرعت خود اضافه کردیم و حدود ۲۰۰ هزار نفر از زنان به عنوان بانوان فرهنگیار ترافیک که در واقع سفیران ترافیکی پلیس راهور محسوب میشوند در این طرح مشارکت دارند. این افراد تحت آموزش قرار گرفته و یک سری از اصول و مقررات رانندگی برای آنان شرح داده میشود.
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه ما نباید از اقدامات فرهنگی انتظار نتیجه آنی داشته باشیم، گفت: وقتی اقدامی فرهنگی آغاز میشود نتیجه آن را باید شش ماه بعد یا حتی بیشتر ببینیم. بنابراین معتقدیم که باید کار فرهنگی درست انجام شود. همانطور که درباره بستن کمربند ایمنی با فرهنگسازی طی سالها انجام شد، امروز نتیجه آن را میبینیم.
حسینی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیتها برای توسعه طرح بانوان فرهنگیار ترافیکی اقدام کنیم، گفت: فرهنگسراها، سراهای محلات، سازمانها و ادارات و… ظرفیتهایی است که ما باید از آنها استفاده کنیم.
آیا رانندگی زنان بهتر است یا مردان؟
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا در پاسخ به این پرسش که آیا رانندگی زنان بهتر است یا مردان؟ گفت: واقعاً نمیتوان گفت که کدامیک رانندگی بهتری دارد. همانطور که ممکن است در بین مردان تخلفاتی رخ دهد در بین زنان هم چنین چیزی وجود دارد، اما به طور کلی میتوان گفت که زنها در رانندگی؛ محتاطتر و منضبطتر هستند و به سبب همین منضبطتر بودن نیز بیشتر قوانین رانندگی را رعایت میکنند.
در ابتدای این مراسم نیز سرهنگ سیروس حسن زاده، معاون اجتماعی پلیس راهور فراجا نیز گفت که برابر برنامه ریزیهای انجام شده از سوی پلیس در سال آینده تعداد بانوان فرهنگیار ترافیک از ۲۰۰ هزار نفر به دو برابر آن افزایش پیدا خواهد کرد.