» اسلایدر ویژه » سوزاندن منابع گاز توسط روسیه همزمان با بحران انرژی اروپا

سوزاندن منابع گاز توسط روسیه همزمان با بحران انرژی اروپا

5 شهریور 1401 9

به گزارش واحد ترجمه گذار‌نیوز؛به نقل از دویچه‌وله روسیه در بحبوحه کاهش عرضه به اروپا، مقادیر زیادی گاز می سوزاند. یک منبع عظیم گاز در مرز فنلاند ماه هاست که می سوزد. در عین حال، اروپا در تلاش است تا نیازهای انرژی خود را برآورده کند.
تحلیلگران شرکت مشاوره انرژی نروژی ریستاد روز جمعه فاش کردند که روسیه همزمان با کاهش عرضه خود به اروپا، مقادیر زیادی گاز طبیعی را هدر داده است.
تصاویر ماهواره ای از ایستگاه فشرده سازی پورتووایا شعله ی عظیمی را به هنگام سوختن مقادیر زیادی گاز نشان می دهد. این تاسیسات نزدیک به مرز فنلاند است و بخشی از شبکه ای است که خط لوله نورد استریم یک گاز را به آلمان می رساند.در حال حاضر انتقال گاز از طریق این خط لوله تنها به 20 درصد از ظرفیت آن کاهش یافته است.
میزان دقیق حجم شعله ور شدن به سختی قابل تعیین است، اما تصور می شود که در سطوحی در حدود 4.34 میلیون متر مکعب در روز باشد، که این رقم بر اساس محاسبه سالانه چیزی در حدود  1.6 میلیارد متر مکعب خواهد بود.
سوزاندن مقداری گاز یا نفت(که به عنوان شعله ور شناخته می شود)یک روش معمول است، اما سطح ثبت شده به طور غیرعادی بسیار بالا است.واین مسأله برای اولین بار در اوایل ماه جاری در فنلاند گزارش شد.
به گفته ایسا وکیلاینن، استاد دانشگاه LUT، گازپروم، غول انرژی روسیه، ممکن است در دو ماه گذشته در ساعت 1000 یورو (998.70 دلار) گاز سوزانده باشد.
وی همچنین هشدار داد که این یک مشکل بزرگ زیست محیطی است به ویژه برای منطقه قطب شمال،این دوده قطعاً بر گرمایش جهانی تأثیر زیادی می گذارد.
ریستاد گفت: شعله ور شدن و سوزاندن گاز یک فاجعه زیست محیطی است و روزانه حدود 9000 تن CO2 منتشر می شود.
روسیه چهارمین تولیدکننده گازهای گلخانه ای در جهان است و هدف خود را دستیابی به بی طرفی کربن تا سال 2060 تعیین کرده است. اما گازپروم از زمان حمله به اوکراین و بن بست متعاقب آن با غرب، شاهد کاهش 13 درصدی تولید گاز خود بوده است.
سیندره کناتسون، تحلیلگر بازار ریستاد گفت: اگرچه دلایل دقیق آتش‌سوزی مشخص نیست،ولی حجم گازهای گلخانه‌ای و محل شعله‌گذاری یادآوری آشکار از تسلط روسیه بر بازارهای انرژی اروپا است.
شعله ور شدن آن به شدت قابل مشاهده است و شاید نشان دهنده آن باشد که در صورت از سرگیری روابط سیاسی دوستانه، گاز آماده است و منتظر سرازیر شدن به اروپا است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×